tag:blogger.com,1999:blog-8994897.post114642572013021053..comments2012-10-26T05:01:53.948+02:00Comments on kosmik: tarte tatinbashttp://www.blogger.com/profile/06940208397588790953noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8994897.post-1146828707850489322006-05-05T13:31:00.000+02:002006-05-05T13:31:00.000+02:00Ik denk dat in het samenrollen de kneep zit (want ...Ik denk dat in het samenrollen de kneep zit (want ik had keurig 190 gedaan zonder hete lucht). Mmm, gezouten franse boter, helaas alweer uit de schappen bij mijn lokale AH. Schoften!O. L. Muñoz Cremershttps://www.blogger.com/profile/00900050386197471733noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8994897.post-1146819234182942712006-05-05T10:53:00.000+02:002006-05-05T10:53:00.000+02:00bladerdeeg: gewoon van de buurtsuper, zo'n pakje m...bladerdeeg: gewoon van de buurtsuper, zo'n pakje met tien velletjes uit de diepvries. velletjes laten ontdooien, en dan 7 a 8 op elkaar leggen en met wat bloem samen rollen tot één geheel. krakerig? dan was de oven wellicht iets te heet? of de hetelucht aan?<BR/><BR/>boter: ik heb ongezouten margarine gebruikt; sommige recepten vragen om gezouten franse boter, maar dat heb ik maar niet gedaan.bashttps://www.blogger.com/profile/06940208397588790953noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8994897.post-1146770367961358532006-05-04T21:19:00.000+02:002006-05-04T21:19:00.000+02:00Heb het ook gemaakt. Heerlijk en zo eenvoudig!Maar...Heb het ook gemaakt. Heerlijk en zo eenvoudig!<BR/><BR/>Maar twee vragen:<BR/>- welk bladerdeeg gebruik je (die van mij werd wel heel krakerig, dat kwam me op kritiek te staan van een van de dames)<BR/>- welke boter gebruik je?O. L. Muñoz Cremershttps://www.blogger.com/profile/00900050386197471733noreply@blogger.com